Sepsi

Defesa, 37 anos,
Roménia
Equipa Principal: 1 época (2008-2008), 12 jogos (462 minutos), 0 golos

Hocuspocus

Não conheço o jogador em causa.

JoMi¹¹

Votação não ha?

Tiaguu

Não vou ser hipócrita e não lhe vou dar as boas vindas para mais tarde poder dar-lhe as "boas idas"..daí que vou esperar que ele mostre o que vale e se realmente possuir valor,aí sim,seria bem vindo,todos os reforços de qualidade são bem vindos,mas somente esses..como não sei se é o seu caso,vou esperar,não o critico já,mas nem recebo de braços abertos,já recebi muitos bergessios dessa forma e se soubesse,teria recebido era de pé em riste..

Aguia_Dura

Citação de: pmlc em 13 de Janeiro de 2008, 19:10
Hi5:

http://www.hi5.com/friend/62046092--Sepsi--Profile-html

:bandeiraslb2:

Ele tem um video na página dele do hi5 com um arbitro a marcar penalti feito por ele :X

:buck2: (será uma maneira de mostrar que o arbitro errou ou apenas mau gosto??)

Palmeirinha

...e a ser expulso!!!

LuigiSLB83

Tem um Hi5 com umas Romenas bem janotas.  :coolsmiley:

hugoferrao

Prosport - 12 ianuarie 2008

Aproape "vultur"

TRANSFER Fundasul Gloriei Bistrita este foarte aproape sa semneze un contract cu cea mai buna echipa din Portugalia. El se afla deja �n Lisabona si luni va semna un contract cu lusitanii

TRANSFER Fundasul bistritean Laszlo Sepsi va semna luni un contract pe cinci ani cu Benfica Lisabona.

Curtat de Steaua si de Poli Timisoara, fundasul stanga de 20 de ani al Gloriei Bistrita a plecat sambata in Portugalia pentru a semna cu formatia lusitana.

Oferta pentru tanarul fundas stanga a venit oarecum surprinzator pentru ardeleni, insa este de nerefuzat. 1,7 milioane de euro pentru un transfer definitiv si un contract pe cinci ani cu cea mai galonata echipa din Portugalia. Sepsi se afla de ieri dupa-amiaza in capitala Portugaliei, unde este insotit chiar de antrenorul Ioan Ovidiu Sabau, care il va ajuta la negocieri. El a plecat de la Cluj la Lisabona prin Budapesta si il asteapta in capitala Portugaliei si pe Jean Padureanu, care va pleca in aceasta seara de la Bucuresti, deoarece maine-dimineata sunt programate discutiile finale si parafarea actelor.

A fost sambata pe Da Luz

Benfica se aratase interesata mai demult de fotbalistul Gloriei, pe care il urmarise indeaproape la mai multe partide, dar nu facuse nicio oferta concreta pana in urma cu cateva zile. Intrucat exista un interes, de care Jean Padureanu stia, presedintele Bistritei a refuzat discutiile cu Poli Timisoara, care oferise 1,2 milioane de euro pentru jucator, luand in calcul si perspectiva fotbalistului de a evolua la un club occidental, unde ar avea o mai mare expunere pentru echipa nationala.

Sepsi va castiga in Portugalia 250.000 de euro pe an, iar sambata a asistat din tribune la partida pe care Benfica a jucat-o pe teren propriu in compania formatiei Leixoes. Echipa din Lisabona nu traverseaza cea mai buna perioada a ei, fiind pe locul 2, la mare distanta de locul intai ocupat de FC Porto. Decizia achizitionarii romanului a fost luata de antrenorul Juan Antonio Camacho, spaniolul intentionand sa intinereasca echipa.

CARTE DE VIZITA Laszlo SEPSI
Nascut: 07.06.1987 (Ludus, MS)
Inaltime / greutate: 1,79 m / 74 kg
Post: fundas stanga
PALMARES
In Liga I
Debut: 28.07.2006, Ceahlaul - Gloria Bistrita 1-0 2006-07 Gloria Bistrita: 26 de meciuri - 0 goluri 2007-08 Gloria Bistrita: 19 meciuri - 0 goluri
Total: 45 de meciuri - 0 goluri
In Liga a II-a
2004-05 Gaz Metan Medias: 24 de meciuri - 1 gol
In strainatate
2005-06 Rennes: 0 meciuri - 0 goluri

Chefe


Batistuta

#398
Começou com 2,5 milhoes de euros. Já vai em:

1,7 milioane de euro

:2funny:

Este Reco Reco já não engana ninguém

Chefe

Chegou e foi às comras ao Colombo. Este já mostrou ao que vem

the.lowlight

Também já li 1.5M... Isto cá para mim foi sugestão do Cluj...já repararam no súbito interesse em tudo o que é romeno? O protocolo assinado também serve para isto, para aconselharem jogadores daquele mercado..

MCardozo


aos anteiores 2,5 1,7 e 1,5 juntam-se agora os 2M da TVI

J_Thern

FDX o homem ainda não treinou e já o estão a queimar?

MEU DEUS!!!!!

Kampz

Ainda não vi nada oficial...  :whistle2:

fmb

estar-se a queimar um joagdor que ninguem conhece, so por se ser contra presidentes ou treinadores nao é correcto....

tenho esperança no rapaz.... desde que tenha sido observado pelo rui aguas!!!