Diogo Neves (Hóquei em Patins)


newsadist

não percebi se continua nosso ou se já é em definitivo do cdpa

ZeCa22


Manuel Bento #1


Messi87

Citação de: Messi87 em 31 de Maio de 2015, 22:17
http://www.plurisports.com/geral/index.php/en/hp/noticias/16414-diogo-neves-renova-com-o-paco-de-arcos

Afinal vai para Espanha, para o SHUM Grupo Maestre que este ano subiu para a OK Liga.



EL SHUM GRUPO MAESTRE FITXA EL PORTUGUÈS DIOGO NEVES
- El jugador de 21 anys, arriba a Maçanet després d'haver-se format a l'Sporting de Lisboa i al Benfica

- Neves va ser proclamat millor jugador del Mundial sots-20 que es va jugar a Colòmbia, on va coincidir amb David Gelmà i Ignasi López

El SHUM Grupo Maestre ha fitxat el portuguès Diogo Neves per a la temporada 2015/16. El jugador arriba a Maçanet procedent del Benfica, després d'haver jugat la temporada passada cedit al Paço de Arcos. Als seus 21 anys, Neves és una de les joves promeses de l'hoquei patins portuguès, ja que va ser proclamat el millor jugador del Campionat del Món sots-20 celebrat el 2013 a Colòmbia. Després d'haver visitat Maçanet i les instal·lacions del Club, el nou jugador arlequinat ja ha firmat l'acord per estrenar-se a l'OK Lliga amb el SHUM Grupo Maestre.

Neves serà el primer jugador de Portugal en defensar la samarreta del SHUM Grupo Maestre i la tercera incorporació per al següent curs després d'Ignasi López i Adrià Martos. Va començar a patinar al Tigres i l'any 2003 va passar a jugar a les categories inferiors de l'Sporting de Lisboa. Va proclamar-se campió nacional en les categories Infantil i Juvenil –dues vegades– i, en la seva estrena amb la selecció del seu país, va ser sots-campió a l'Europeu jugat a Anglaterra l'any 2010.

Experiència al primer equip del Benfica i a la selecció portuguesa

El 2012 va ingressar a la base del Benfica per proclamar-se campió nacional júnior en dues ocasions, agafar experiència amb el filial i entrar en dinàmica del primer equip. L'octubre de 2013 va ser un dels líders de la selecció de Portugal que va proclamar-se campiona del Món sots-20 a la localitat colombiana de Cartagena de Indias. A la final, davant Espanya (4-1), va fer dos dels quatre gols del seu equip i va enfrontar-se a David Gelmà i Ignasi López, amb qui ara compartirà vestidor, així com amb els exarlequinats Roger Presas i Marc Grau 'Guiri'.

Després d'haver guanyat la Copa Intercontinental 2013 amb el primer equip del Benfica i d'haver estat present en la Final a Quatre de la Lliga Europea de 2014, jugada al Palau Braugrana, Neves va ser cedit aquest últim curs al Paço de Arcos. Aquest equip va finalitzar la temporada passada en vuitè lloc i Neves va realitzar vuit dianes.

Diogo Neves arriba a Maçanet després de deixar el Benfica, club amb qui existirà un vincle especial amb Maçanet aquesta temporada. Es dóna el cas que el jugador maçanetenc Jordi Adroher jugarà aquest curs al Benfica, després d'haver miliitat el darrer any al Breganze italià

http://shummassanet.com/2337-0/el-shum-grupo-maestre-fitxa-el-portugues-diogo-neves.htm

Slb23


Amigo das modalidades

agr estava confuso com a equipa que era... antigamente era conhecido por Maçanet.

Boa viagem até à Catalunha, será sem duvida do ponto de vista profissional e pessoal uma experiência enriquecedora para o Diogo. Venha mais jogador!

BlankFile

Muito interessante esta opção de empréstimo para o Diogo Neves. Espero que sirva para evoluir cada vez mais como jogador e pessoa.

joao12soares

Boa sorte e que faça muito bem à sua evolução, importante é mantê-lo bem controlado.

Cyb3rNeo




Rui SLB Pedro


JM21

Bom empréstimo. Acho que vai crescer bastante.

Bryan.

Muito bom.

Desportivamente estarão ao mesmo nível do Paço de Arcos mas este tipo de aventura pode fazer o Diogo dar o salto psicológico que precisa.